Recept på Canneloni

Har fått en fråga om mitt recept på mina Canneloni. Här kommer det! :)

3 paktet Färska pastaplattor(band)
2 paket kelda ostsås
2 burkar keso, feta och oliv
ca 500 g frusen spenat
24 skinkbitar
Salt, peppar och paprika

  1. Värm spenat och keso tillsammans i en kastrull
  2. Dela upp pastan i lagom stora bitar (ca 8 per paket)
  3. Lägg på en bit skinka gärna någon form av soltorkad men jag brukar använda vanlig rökt skinka också.
  4. Fördela röran med spenat och keso på bitarna
  5. Rulla i pastabitarna med skinka och spenatröra i och lägg på rad i en ugnsfast form
  6. Häll ostsåsen över och krydda sedan med salt, peppar och paprika
  7. Grädda i ugnen på ca 2250 grader i ca 25 minuter tills de fått lagom mycket färg.

Observera att jag brukar göra detta lite på en höft och se inte alla vikter, tider och grader som exakta utan som uppskattningar.

OK Sara. Vi nöjer os med 225 grader i stället för 2250. : )

Canneloni

Kommentarer

2 svar till ”Recept på Canneloni”

  1. Profilbild för Sara
    Sara

    Så din uppskattninga av 2250 grader är endast en uppskattning :) Jag kanske kan dra ner tempen till 225 grader eller?

  2. Profilbild för Elina
    Elina

    Tack! Ska prova receptet i helgen tror jag.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *