Igår blev jag bjuden på en fantastisk kväll och middag på Grill. Gillar helhetslösningar. Ni vet, drink i baren innan man går till bords, sen blev det till att äta, alla rätter och drinkar efteråt.
Jag åt:
- Till förrätt: Räkskagen “Toast Alaskian BBQ” med avokado
- Till huvudrätt: Tonfisk “Tepanyaki” med chili, wasabi
- Till efterrätt: Ost “Le Chariot” med fikonmarmelad
Vi drack ett Zinfandelvin, ni vet ett sånt där som man ligger och är täppt i näsan av idag, dagen efter, och till desserten drack portvin.
Sen tog vi en skön promenad till Melker Anderssons andra restaurag, La Rouge, där vi drack drinkar innan det blev en taxi hem.
Summering, jag har länge velat gå på Grill men det har inte blivit av. Nu är det gjort och jag är fantastiskt nöjd. Underbar service, god mat och inte minst en mycket häftig miljö.
Lämna ett svar